neljapäev, 4. veebruar 2010

Oranž

Koos lumelisaga täieneb pidevalt ka talvine garderoob. Loviisa talveriiete hulgas on nüüd lisaks mõned oranžid riideesemed.


Vanad talvepüksid jäid üleöö väikseks. Mõtlesin, et panen ennast proovile ja õmblen Loviisale uued püksid ise. Mõeldud. Tehtud.




Taskute sees kasutasin vanu riidejääke, mida mul ikka leidub. Lillelised taskusisud teevad püksid tüdrukulikumaks ja lõbusamaks.




Sääretasku sai oranži hiigelluku, mida oleks mõne muu riideeseme juurde raske sobitada. Neile pükstele passis selline lukk hästi ja ei peagi enam sahtlinurgas konutama.




Panin ka esimest korda suuri trukke. Praegu pole veel eest tulnud ja loodan, et ei tulegi.





Järjekordene Baktuse sall. Seekord Loviisale. Esimene oli Tristanile ja mõned, mida ma pole pildistanud, on olnud kingitusteks.

Juhend: Strikkelise

Lõng: Elite´,Gedifra(Veimevakk)




Lisasin mõned pikkade silmustega read. Selliste silmustega kohad näevad välja just nagu liblikate kehad. Tegin ühele kehale ka tiivad.




Liblika vildist tiivad kinnitasin sallile koos pärlitega.



Loviisa müts on küll üks puhas katsetus. Nägin mingit pilti ja proovisin, mis välja tuleb.

Lõng: Miski, Katia


2 kommentaari:

  1. Vahva müts, nagu paberis karamell! Tegin ka hiljuti sellise mütsi, kasutasin kahte pehmest meriinost kampsunivarrukat, õmblesin pealaelt samamoodi kokku:) kahjuks on pilt ainult mobiilis olemas, peaksin seda näitama.
    Taskuvooder on lahe. Ma ei oska ise eriti korralikult õmmelda, alati vaatan mõnusa kadedusega ilusat õmblustööd. Liblikas on ka hea leid, armas. Ootan juba pilte Su järgmistest töödest!

    VastaKustuta
  2. Aitähh! Loviisa ise arvas, et see müts näeb välja nagu ta oleks ilma peata kala pähe tõmmanud. Nii tore kui keegi mu õmblemist kiidab, sest iseõppijana olen ma küll väga kriitiline oma tööde suhtes. Ma mõtlen alati, kui mõnd uut asja õmblema hakkan, et kas see kord suudan ma teha asja lõpuni nii, et ei pea vahepela midagi muutma, et ma ei unusta mõnd detaili ja ei haruta pidevalt. Aga see peab küll paika, et harjutamine teeb meistriks. Ja minu arust on sinu blogis olevad pihtseelikud ja vestid ja püksid väga kenasti õmmeldud ja mina vaatan mõnusa kadesusega, et kui palju toredaid ideid.

    VastaKustuta