pühapäev, 28. veebruar 2010

Punane nagu armastus.

Saigi valmis see minu veebruari punane. Mõte ja lõng seisid juba ammu järjekorras. 12 MÜTSI aitab nii mõnegi mõtte teoks teha.


Lõng: Grace Louisa Harding (Mammi lõngapood).
Juhend:Elizabeth Eisenstein




Mõnus kudumine nii lõnga kui ka mustri poolest. Loodetavasti lubavad ilmad varsti õhemaid peakatteid.


Kuna päris liblikate saabumist tuleb veel natuke aega oodata, siis tegin silmarõõmuks ühe pärliliblika.

Jään põnevusega märtsi ootama.

6 kommentaari:

  1. Tubli ;)
    Väga armas ja peen mütsike, sobib kandjale imehästi. Ja muidugi ei saa kiitmata jätta ka pärlitest liblikat ;) Kui saladus pole, siis kus sellist liblikatooritut saada on?

    VastaKustuta
  2. Tänan kiitvate sõnade eest! Ei muidugi pole see saladus. Liblikatooriku ostsin mõned kuud tagasi hobipunkt.ee . Midagi sarnast leiad ka siit http://kativonhahn.com/customer/items/item-details.xhtml?item=167&cid=573135 .See küll ainult hõbedakarva, kuid üleni pärlitega katmiseks tundub sõrestik parem.

    VastaKustuta
  3. Rabavalt kaunis komplekt! See lõng on tõepoolest nii luksuslik. Kevadine müts...minul ka selline kevadetunne hinges, Tartust tulin selle tundega...kohtuda oli imevahva!

    VastaKustuta
  4. Kohtuda oli väga tore. Mul oli kahju, et pidin väga ruttu lahkuma. Kui oma soojendajad valmis saan, siis panen kindlasti ülesse.Loodan, et neid toredaid kohtumisi tuleb veelgi.

    VastaKustuta
  5. Ah kui armas liblikas, kas tohiks sinu ideed näidata ka Hobipunkti ideeblogis www.ideepank.wordpress.com

    VastaKustuta
  6. Jah muidugi tohib. Ma olen ise saanud nii mõnegi põneva idee või abinõu ideepangast. Ma ei tee küll palju pärlitööd ja seepärast pole mu liblikas võib-olla ideaalselt tehtud , aga iga uus tegija saab ju alati paremini teha.

    VastaKustuta