esmaspäev, 22. veebruar 2010

Triibud ja ruudud

Pole juba ammu midagi bloginud. Meie kodus elab ikka veel remont, mis sööb kõik aja ära. Need Tristani püksid ja sall said valmis juba nädalate eest. Nüüd siis mõned pildid.
Leidsin Abhakanist enda jaoks ühe huvitava kanga. Pealt flanell, mille sisemisel poolel on (ilmselt liimitud) õhuke kiht pehmet villast kangast. 7- aastased poisid ei armasta enam nii väga sukkpükse, aga suusapükstega ei saa ju kõikjal käia. Nii saigi Tristan sellest toredast ruudulisest leiust endale soojad püksid.

Lõige: Ottobre 4/2009



Värvlis kasutasin reguleeritavat kummi, mis on üks väga tore leiutis. Püksirihmad ja traksid on tänu sellel saanud puhtalt iluasjadeks.


Ka ei läinud ma mööda taaskasutusest.Pealeõmmeldud taskuid sai neli. Taskuklappide sisekülgedeks kasutasin vana kirjut triiksärki.



Taskuvooder on samuti triiksärgist.


Ja järjekordne Baktuse sall. Juhend Strikkelise. Seekord kasutasin prooviks täiesti 100% akrüüllõnga. Ja seda salli Tristan kannab. Mõni lihtsalt ei talu villaseid asju oma kaela ümber. Olgu siis nii.


Tutid on lihtsalt toreduse pärast.




1 kommentaar:

  1. Mõnus ruuduline, taskuvoodri idee on super!
    Kui vaatan hommikuti, kuidas üks seitseaastane paneb salli kaela(alati jääb lapike kaela paljaks), tekib tahtmine ka üks sinatsene baktus kududa.

    VastaKustuta