kolmapäev, 10. märts 2010

Meem

Leidsin oma blogiringkäigul Heli blogist meemi, mille ta oli saatnud mulle. Mul oli väga hea meel seda saada! Mis see meem on?

Reeglid:

1. Too esile oma möödunud aasta lemmiktöö(d) käsitöövallas ning kirjelda lühidalt, mille poolest on too sulle hingelähedane. Töid võiks olla kuni kaks.

2.Saada meem edasi paarile käsitööblogijale.

Igal omatehtud asjal on ju omamoodi saamislugu. Valisin välja kaks kleiti. Ma ei eelista neid värvi ega toreduse pärast.



Esiteks valisin ma nad sellepärast, et nendega oli vaja rohkem vaeva näha. Sinepikarva kleidi lõiget oli vaja tublisti muuta ja kohendada, sest täpselt sellist lõiget nagu mul vaja oli, ma ühestki ajakirjast ei leidnud. Kui valmis sain, olin endaga väga rahul, sest ma ei tea lõigete isetegmisest suurt midagi.


Teiseks meeldib mulle järjest rohkem teha sellist käsitööd, mille tegemisel saan kasutada erinevaid käsitöövõtteid. Niisuguste asjade tegmine on küll aeganõudvam, aga just selle õige koosluse otsimine on põnev protsess.


Edasi tahan saata meemi Aimile, kes on mind ahvatlenud toredasse projekti ja Hapale, kelle armsa blogi avastasin enda jaoks alles hiljuti.

1 kommentaar:

  1. See kootud ülaosaga on minu absoluutne lemmik ... kaelaehe, foto ... lihtsalt nii super

    VastaKustuta