esmaspäev, 29. märts 2010

Väike Eva

Lund veel jagub ja seega on veel sobiv rääkida villastest sallidest. Tegelikult kantakse pitsilisi villaseid õlasalle ju ka jahedatel suveõhtutel. Minu sall on väksem variant õlasallist Eva. Mulle lihtsalt meeldivad erinevatest materjalidest kolmnurksed kaelarätid.

Juhend: Krentu (Eesti Naine 10/2009)
Lõng: Kunstgarn Hjertegarn (Veimevakk)

Sobib hästi eelmise postituse krookusega.


Lõpetuseks tahan kirjutada ühest filmist, mis mulle väga meeldis.
COCO AVANT CHANEL on film Coco Chaneli elust. Mulle teevad selle filmi eriti sümpaatseks minu lemmik Audrey Tautou ja prantsuse keel. Kelles tärkas huvi, sel soovitan kindlasti vaadata.

http://www.youtube.com/watch?v=ReJhw89tXdg


Häid filmielamusi!

7 kommentaari:

  1. Väga kaunis mõnusa tooniga sall :)

    VastaKustuta
  2. Jaa, see film on suurepärane. Ka minu vanema tütre lemmik! Audrey on samuti võrratu nagu igas filmis. Mu prantuse keele oskus on veel nii nadi, et aru saan vaid lihtatest fraasidest ja mida päev edasi, seda enam tundub mulle, et tegu on maailma raskemini omandatava keelega:)
    Ja sall on kaunis ... lilla erinevad toonid, ilus!

    VastaKustuta
  3. Aitäh Triinu ja Heli!
    Minagi olen seda keelt ainult nuusutanud ja tuleb tunnistada, et kergesti see külge ei jää. Seda enam on mul heameel nende väheste fraaside üle, mida ma kõnes eristada ja mõista suudan.Ja ma armastan kuulata, kui inimesed prantuse keeles räägivad.

    VastaKustuta
  4. mina vaatan ARTE kanalit - seal on enamus juttu prantsuse keeles, ja miks ma seda vaatan- kuulan, sest sealt tulevad päeval dokumentaalfilmid (väga profid ja ilusad). ma saan väga primitiivsel tasandil aru, millest jutt käib (eriti kui kaasa käib peanoogutus või raputus):D
    sinu sallike on kevadiselt õhuline (kena muster) ja kaunite värvidega.

    VastaKustuta
  5. Lemmi, käisin täna lõngapoes ja nägin Sinu krookusenööpe!! Mina ullike arvasin, et nööbike on kookoshelbemassist ja siis glasuuritud (oh seda põhjamaalase rumalust!). Aga puust! Ja olid veel Suured Nööbid ka. Ostan endale ka ühe ja kõige suurema:D

    Oh oleks mul ka Arte...

    VastaKustuta
  6. Mul ka kahjuks seda kanalit pole! Seda ma küll vaataksin ja jääks midagi külge kah.Minu prantsuse keel on tasemel minu nimi on Lemmi, mul on kaks last ja ma elan järve ääres ja armastan lillat ja loomi. Nagu iga keele puhul vajab see rääkimist ja pidevat kuulamist ja rääkimisjulgust.Ma usun, et prantsuse keele päevad minu jaoks on veel ees.
    Heli tead ma ainult oletasin, et nad on kookosest, sest nad on ju nii imekerged ja meenutasid väga kookoskoorest pärleid. Muidugi osad puiduliigid on ju ka väga kerged.Nüüd sain mina ka teada, et nad on ikkagi puust.

    VastaKustuta