esmaspäev, 3. mai 2010

Punane igatsus

Kui keegi minult küsiks, et mis on minu lemmikvärv, siis ma ei nimetaks kunagi punast. Mingil kummalisel viisil sigineb minu kappi ikka rohkem ja rohkem punaseid asju ja ikkagi pole punane minu lemmikvärv. Võib-olla peaksin ma sellest midagi järeldama või sellest mingit tähendust otsima, kuid pigem tundub mulle, et asjadel ei peagi alati mingit kindlat põhjust olema.


Niisiis jällegi midagi punast. Eelmisel kevadel ostsin ühe punase kanga, millest siis sel kevadel endale jaki õmblesin. Sellise parajalt pika lilleliste nööpidega ja lillelise voodriga, et sobiks kanda nii seeliku kui ka pükstega.

Lõige:Ottobre Woman 5/2006






Lillelisest voodrist jäi riiet üle ühe pisikese kolmnurkse kaelaräti jaoks.


Muidugi ei puudu minu riiete juurest kunagi taskud. Tegelikult on õigem öelda, et paljud lõiked valin ma just taskute pärast.


11 kommentaari:

  1. Thank you very much for your visit! This red is gorgeous! Did you make it?

    VastaKustuta
  2. Thank you! Yes I sewed this red, but this design is from Ottobre Woman 5/2006.
    I like your blog very much, but I dont understand french very well.

    VastaKustuta
  3. vat kui ilus lõige, põnevad läbilõiked varrukal ja muidugi voodri ja nööpidega vallutas see punane "kupatus" mu südame:D
    kui tuleb punase isu peale tuleb teda kanda ja fakt on see - keegi juba mööda ei vaata!:D

    VastaKustuta
  4. Ma ise olen ka sellest voodrist vaimustuses.Poes on tihti samamoodi. Seisad jaki ees ja mõtled, et nii armas või vahva vooder sellel jakil ja kui põnevad taskud ja siis vaatad, milline see jakk siis üldiselt välja näeb.
    Ju mul ongi see mingit sorti punase isu praegu, aga sellega ei tohi vist ka üle pingutada.

    VastaKustuta
  5. Nii ilus jakk! Ka mulle meeldivad vahvad puhvis varrukad ja imearmsad taskud! Super töö.
    Ma küll ise pisut õmblen, kuid neid voodritega jakkide ees on veel pisuke hirm... kuid ehk peaks endale ka midagi nii vahvat õmblema.

    VastaKustuta
  6. Lemmi, kas tõesti 2006 aasta lõige, nii ajatu. Imeilusad fotod kaunist rõivast. Otsisin esialgu lillelise voordi pilti, et kus see siis küll näha võiks olla:)

    VastaKustuta
  7. Aitäh !Maarit mina alustasin voodriga lasteriiete õmblemisest, nüüd julgen endale ka juba midagi teha. Kui ma midagi ei taipa, siis on mul õmblejast ema võtta ja tema käest saan alati küsida.Mulle vähemalt endale tundub, et iga õmmeldud tööga tuleb paremini välja.
    Heli see lilleline vooder on mulle kaela seotud see tähendab, et see osa on kaelas , mis voodrist üle jäi.

    VastaKustuta
  8. Leidsin, üles leidsin! See on nii originaalne ja võluv, kuidas Sa kasutad erinevaid kangaid.

    VastaKustuta
  9. No ikka ära jõudsin oodata selle Sinu imelise punase ja lilleliste nööpidega meistritöö siia ilmumise kullakallis Lemmi! Saan jälle piilumas käia...

    VastaKustuta
  10. No mul võtab see ülesse panemine ju natukene aega. Sa tead ju küll mind. Siin kaldal lihtsalt on elurütm aeglasem, sest kliima on külmem. Kas lavendlid on teie kaldal elu sisse saanud, minu omad põevad küll hoolega.Aga ma panen ju igal aastal igaks juhuks mõned lavendliseemned mulda. Iial ei või teada, millal just üks lavendlitaim puudu tuleb. Ma nuusutasin seda lõhna ka ja tead mulle täitsa meeldis.Pole väga tugevalt lavendline ja see järellõhn on selline värske mõrkjas.

    VastaKustuta
  11. lahedad romantilised taskud need ümarad!

    VastaKustuta