kolmapäev, 26. mai 2010

Väikesed vajalikud asjad

Tegin prooviks ühe nõelapadja. Topsi ostsin ühest vanakraamipoest, aga muu juurdekuuluv on oma varudest. Paelast roose kasutasin esmakordselt ja mulle endale tunduvad nad kõik isenägu ja natuke ebakorrapärased. Pildistamise järgselt lisasin topsi veel vatiini, et padi oleks kõrgem. Õpetustest olen aru saanud, et paelte ja pitside peale kinnitamiseks kasutatakse liimi. Mina seda ei teinud, sest topsi kuju on selline, et piisas ainult paelaotste õmblemisest.





Järjehoidja. Ka esimene. Lihtsalt tahtsin proovida, et kas on toredam raamatut kätte võtta, kui selline uhke järjehoidja vahel on. Proovisin kohe oma uue raamatu peal järgi, mille abikaasalt sünnipäevaks sain. Tundub küll nii, et erilised südamest kingitud asjad muutuvad nii veel erilistemaks. Selle järjehoidja saab endale siiski mu ema ja endale teen uue, päris endale mõeldes.





7 kommentaari:

  1. oi mulle meeldib kõik see järjehoidmine ja nõeltehoidmine:D
    nõelapadja juures meeldib eriti see, et kõik sobib kõigega, kenasti vormistatud...ühesõnaga kaunis!

    VastaKustuta
  2. Väga armas nõelapadi ja vahvalt rõõmus järjehoidja!

    VastaKustuta
  3. Oi, Lemmi! Sa oled nii armas kõigis oma tegemistes. Jõuaks vaid pooltki nii palju siia kiidusõnu kirjutama, kui sina teha jõuad:)
    Nii ilus, nii ilus ja häämaitseline on see, mis piltidelt vastu vaatab :)

    VastaKustuta
  4. Suurtänu nende soojade sõnade eest! Mulle endale tundub, et praegu on rohkem aiahooaeg ja ma ei jõua käsitöörindel midagi erilist teha. Või on lihtsalt nii palju poolikuid asju, et tundub, nagu midagi ei teekski, sest valmistulemust ju pole. Ja tegelikult tunnen ma oma lilledest ja porganditest ka rõõmu ja mullalõhnast ja muidugi lavendlitest. Kuidas ennast kõigi nende toredate asjade vahel jagada?
    Aias on juba tulemusi ka: esimene kurk sel aastal.

    VastaKustuta
  5. Nii armas nõelapadi, kõik on täpselt õigel kohal- värvid, roosid jne.

    VastaKustuta
  6. Esimene kurk!!! Tee pilti ja tutvusta teda meile!
    Nupsnõeltops on nii ilus, et kohe on

    VastaKustuta
  7. Aitäh Kiku ja Heli! Sellest esimesest on küll raske pilti teha, sest ta uitab juba kusagil meie pere seedekulglas, aga ma püüan teise ja kolamanda pildile ja panen üles, et te mind ikka usuksite.

    VastaKustuta