pühapäev, 27. juuni 2010

Täpiline kleit, magnoolia ja teine kurk

Tundub kummaline pealkiri või mis? Tegelikult tahtsin kirjutada vaid Loviisa täpilisest kleidist, kuid ma ei saa jätta ainult endale oma magnoolia esimese ja ainukese õie ilu. See on mulle kui hobiaednikule tõeline töövõit ja rõõm. Ja kurgist on juttu, sest lubasin Helile juba ammu pilti oma teisena valminud kurgist. Tegelikult oli meil juttu sel aastal esimesena valminu kurgist, kuid see oli juba söödud ja nüüd saab kuulsaks selle aasta teisena valminud kurk.
Selle rahuliku rohelise kleidi lõikasin välja eelmisel suvel. Õmblema hakkasin sel suvel. Õnneks lõikasin ma välja number suurema kleidi, mis istub praegu nagu valatud. Tunnen ennast juba piisavalt hästi ja tean, et mõnikord jäävad väljalõigatud riided lihtsalt kauemaks seisma ja oma aega ootama. Tuleb alati natuke suuremad lõigata, siis ei ole halbu üllatusi.

Lõige Ottobre 3/2006


Nööbikarbist leidisn ühed rõõmsad nööbid. Tegelikult olin need juba unustanud ja mõtlesin poest midagi uut soetada , aga õnneks piilusin siiski oma nööbikarpi.


Lõige meeldis mulle just selle vahva krae tõttu.


Kapist sobis siia juurde juba mitu aastat tagasi õmmeldud täpiline kampsun.


Minu kaunis magnooliaõis.




Härra kurk II


5 kommentaari:

  1. So cute this dress!... I'll come back to see your granny!

    VastaKustuta
  2. oi kuivahva!
    kleidiriie on hästi armas ja selle lõike jaoks kui valatud. tubli õmbleja ka loomulikult:D
    ma just vaatan ühte kleidiriiet Idale ja mõtlen, et äkki jätaks järgmiseks suveks...tundub, et selleks suveks on riidepuudel juba liiga palju kleite ja siis see jääks lihtsalt ühe-korra-kleidiks. aga järgmine aasta on kõik teised väikesed ja siis pasunate puhudes teen ilusa kleidi....siinkohal pean ennast kordama: et see lõige ikka väga mulle imponeerib:)
    aiapidajana oled tubli!
    mul pole veel ei kurki ega magnooliat. kurki vist ikka saab, magnooliaga on asi lihtne.teda mul polegi:DD
    aga ilus on küll!

    VastaKustuta
  3. Thank you Claire!

    Tänan Marmelaad! Mulle on magnoolialõhn meeldinud juba kaua. Kui ühe külmakindla sordi leidsin, siis istutasin kohe endale ka. Tegelikult ei uskunud ma väga, et ta õitsema ka läheb, sest meil pole ikka nii soe ja sobiv magnooliale kui näiteks Haapsalus. Aga nüüd ta läkski ja parfüümipurgis on ikka sarnane lõhn küll peaaegu sama, mis päris õiel.

    VastaKustuta
  4. Sinul on magnoolia! imeline. Ja kurk ka:)
    Hästi mõnus kleit, Elisabetil on samuti umbes samalõikeline, sai selle päranduseks, nii armsad on sellised kleidid.

    VastaKustuta
  5. Ja Heli magnoolia on ammusest ajast minu lemmik. Ma olengi oma aeda kogunud just neid taimi, mis mulle väga meeldivad ja millel on mulle eriline tähendus. Mõne kingitud taimega ei oska ma vahel midagi peale hakata või teda kuhugi paigutada, sest ta nagu ei ole see õige minutaim.
    Selle kleidi juures on tore veel see, et sellega pole tõesti üldse palav, sest kangas on õhuke ja ta ei liibu liialt vastu keha.

    VastaKustuta