kolmapäev, 4. august 2010

Granny

Selle vahva heegeldatud ülaosaga kleidi leidsin Magali blogist. Granny edasiarendusi olen leidnud mitmest teisestki blogist. Näiteks kleit täiskavanule või natuke lühem tuunikana kantav Granny. Heegelmotiiv on pärit siit. Mulle meeldis Granny just sellepärast, et teostus pole väga keeruline ja annab ära kasutada vanade või väikeste või muudmoodi kasutute kleitide seelikuosasid. Jällegi üks põnev võimalus taaskasutuseks.




Loviisa kleidil, mis on sõbranna käest saadud, oli ülaosal tikandil värv pesuga laiali läinud.Nii kahju oleks olnud, kui Loviisa poleks seda ilusat valget kleiti kanda saanud. Heegelosa värvid valisin tikandi järgi. Mulle tundub, et alumine pool on ülemisele natuke raske, sest on koos voodriga. Õnneks kasutasin sidumiseks piisavalt laiu paelu. Loviisa saab oma kleidiga juba rõõmsalt keerutada, kuid minu oma on veel tegemises.






8 kommentaari:

  1. Super! Parim viis muuta väikeseksjäänud kleit võiu seelik uueks ja säravaks. Eriliselt kaunid värvid ka muidugi!
    Kui saan fotoka, siis ehk jõuan Elisabeti Granny-kleiti ka näidata. See suvi lausa nõuab päikesekleite.

    VastaKustuta
  2. Imeilus! Mul on juba suve algusest saadik plaan endale midagi sellist teha, aga siiani pole jõudnud... Nüüd seda kleiti vaadates tunnen, et pean ikka ära tegema. Ja mulle väga meeldib, et õlapaelad pole heegeldatud, vaid lihtsalt pitsist, lisaks veel allääres tikand! Väga lahedalt palju erinevaid tehnikaid ühes kleidis !!!

    VastaKustuta
  3. Mulle meeldib samuti see rõõmus kleidike ja sellega on vist nii, et saab kanda pikalt....algul kleidina, siis tuunikana...ühesõnaga keskkooli lõpuni:)

    VastaKustuta
  4. Motiividest ülemine osa on ka tore variant, ma tuunisin ka ühe muidu kandmiskõlmatuks juba muutunud kleidikese kevadel tütrele, aint et ülemine osa sai kootud

    VastaKustuta
  5. Hullult ilus kleit! Lihtne ja geniaalne!
    Ja värvivalik mulle väga-väga meeldib.
    Peab snitti võtma.

    VastaKustuta
  6. Suurepärane päikesekleit!! Nii armsad toonid valitud ja see alumine tikandi osa sobitub väga kaunilt heegeldatud osaga :) Kleit on väga vahvalt ka pildile püütud, kohe pikemaks ajaks imetlemist :)

    VastaKustuta
  7. Väga armas kleit - nii idee, kui värvid! Ja pitsipaelad on väga armsad ja effektsed!

    VastaKustuta
  8. Suur tänu kõigile! Minu arust on selle idee puhul tore see, et isegi kui seda sama heegelmotiivi kasutada, siis tuleb tulemus igakord omamoodi ja eriline. Värvidega on vähemalt minu puhul nii, et paljud kombinatsioonid minu töödes tulevad just tihti valmisriiete mustrite värvikombinatsioone uurides. Lihtsalt pole ettekujutust, et mõned värvid üldse omavahel sobida võiks.Nii on lõpptulemust endalgi päris põnev oodata.
    Kõike ilusat teile!

    VastaKustuta