kolmapäev, 29. september 2010

Äpardused konnaga

Seekordne jutt on taaskasutusest. Puhusin nimelt oma vanadele teksapükstele uue elu sisse. Selge on see, et vanadest suurtest enam uusi suuri pükse ei tee. Nii saidki need uued püksid ühele toredale väiksele poisile. Selline kantud ja pestud teksariie on mõnus õmmelda ja mugav kanda. Poest sellist pehmet teksariiet juba naljalt ei leia, aga vanu pükse tekib ajaga ikka juurde.




Püksid said muidu toredad, aga äpardus juhtus seda konna tehes. Nimelt arvasin ma, et kontuuri oleks kasulik õmmelda läbi paberi, millel joonis asub. Ja nagu arvata võite ei saanud ma seda paberit sealt konna alt enam kätte. Ühe sõnaga vussisin ma oma liigse usinusega need püksid natuke ära.

Lõige:Ottobre 1/2008



Põlvekohad teevad püksid eriti mugavaks. Vähemalt tundub see nii olevat, sest proovida ma neid ju ei saa.


Paela külge panin kellukesed, et püksikandja väga kaugele ära ei kaoks.


Ilusat värvilist sügist!

3 kommentaari:

  1. vot alati juhtub neid äpardusi (vähemalt minuga), aga tont sellega - püksid said ju lahedad, võiks öelda et lausa armsakesed:D
    aga kuidas oleks õige olnud teha? ma ju mässan nende abivahendite otsinguga hetkel ?

    VastaKustuta
  2. Ma ei tea ausalt kuidas õige on! Mul oleks nagu ühes mälusopis tallel pilt, et ema on mustrijoont nii läbi paberi riidele õmmmelnud. Aga saad sa neid lapsepõlve mälestusi usaldada? See võiks toimida, kui on tegu kitsama siksakiga, siis läheb paber nii lähedalt katki, et sinna alla ei saa lihtsalt midagi jääda. Teine võmalus oleks paberist läbi, aga pahemalt poolt, sest nende pükste sees elav konn on tegelikult ilusam. Järgmise mõtlesin küll niimoodi proovida. Triigin liimiriide ikka sisse ja paberi kinnitan sellele. Tark oleks muidugi üks proovilapp teha.

    VastaKustuta
  3. No ei see ole ju mingi äpardus,paar pesu ja paber lahustub..:)
    Ilusat sügist sullegi ja on alati hea meel aidata,küsi aga julgesti:)!

    VastaKustuta