reede, 29. oktoober 2010

Pruun nagu raagus puud

Ega mul polegi pikka juttu veeretada. Pruun on oktoobrikuu projektivärv. Tegelikult polnud mul midagi pruuni tarvis, Loviisal ka mitte. Kudusin puhtalt uudishimust, et proovida uut lõnga ja katsetada Eesti Naises olevat baretijuhendit.


Juhend: Eesti Naine 10/2010 (Krentu)

Lõng: Bob Steinbach Wolle (Liann Lõngad)


Mida katsetuse kohta öelda. Kasutasin väiksemaid vardaid ja peenemat lõnga, kui juhendis kirjas oli. Minu peas ei näinud tulemus sugugi baretimoodi välja, aga Loviisa peas on täitsa vahva. Lõng on mõnus pehme, kuigi sisaldab 50% akrüüli. Müts sai hästi veniv ja paks. Proovin kindlasti veel ühe kududa õiges suuruses varrastega, sest ma ise sooviks ka ühte sooja baretti.




Kaunistuseks üks nööbiga lill.



10 kommentaari:

  1. Väga armas barett ja kindlasti soe ka!

    VastaKustuta
  2. Nii armas pisikese preili peas :) Ma võiks ju oma tütrele ka sellise teha..... mmmm, ei tea miks ma varem selle peale ei tulnud:)

    VastaKustuta
  3. Tõeliselt armas barett ja nii hästi sobib preilile pähe!!!

    VastaKustuta
  4. Baretid on mulle alati meeldinud. Ja muidugi on need laste peas veel armsamad ;) Tõeline preili!

    VastaKustuta
  5. Tänud heade sõnade eest! Kõige toredam ongi see, et ta on nii mõnusalt paks, aga samas ei tee see paksus mütsi rohmakaks, vaid mõjub ikka preililikult. Nii et tänud Evelile, kes selle baretijuhendi valmis meisterdas, nii et teisdki saavad endale ja oma lastele ilusaid sooje mütse teha.

    VastaKustuta
  6. väga armas tõesti ja pruun ei tundugi nii pruun (kõlab muidugi imelikult)- ühesõnaga ilus pruun!

    VastaKustuta
  7. Väga põnev on alati vaadata, kuidas erinevad lõngad-vardad käituvad sama juhendiga. Mulle muidugi meeldib hirmsasti nööp:) Fotod on nii armsad, ilus sügispäev.

    VastaKustuta
  8. Aitäh teile! Ma pole ka pruuni kuigi ilusaks värviks pidanud, kuid kõik olenebki vist õigest kombineerimisest teiste värvidega. Tihti on just pruun mõnes värvikoosluses olnud see viimane siduv pusletükk. Roosa ja pruun koos on täitsa toredad, aga eraldi ei armasta ma väga kumbagi. Nii et pruun ei tundugi väga pruun on väga õigustatud lausejupp.
    See oli tõesti üks tore sügispäev. Nii tore, et mõned taimed veel viitsivad õitseda. Tegelikult tundub mulle, et osad lilled on just nüüd läinud eriliselt ilusaks, sest saavad sellest hullust palavusest puhata ja pole veel ju tugevat külma ka olnud. Ma kohe armastan sügist.

    VastaKustuta
  9. Mitte ainult roosa pole pruuniga sümpaatses koosluses. Märkad kuidas Loviisa silmad on eriliselt helesinised...
    Müts ise on tõepoolest väga vahva ja romantiline ka. Kui esialgu võiks arvata, et müts on paksust lõngast, kindlasti raske ja palav, siis modell räägib selget keelt - ikka täitsa hea on olla sellega!
    Lemmi! Sügis vist armastab sind ka ;-)

    VastaKustuta
  10. Aitäh Kadrikene! Sa ikka oskad oma sõnadega minu südant soojendada!

    VastaKustuta