teisipäev, 11. jaanuar 2011

Apelsin lumes

Mina armastan oranži ja Loviisa klappidega mütse. Meie koostööna sündiski see uus apelsinikarva müts. Puro-mütsid olidki juba väikseks jäänud. Litrid lisavad kärtsule värvile veel natuke glamuuri juurde. Tegelikult on neil ka praktiline otstarve. Nad peegeldavad laiali üksikuid esimesi eksinud päikesekiiri, et kõigil oleks soojem ja et esimesed tedretäpid saaksid hakata ninade peal ennast sisse seadma.


Lõng: Superwool Titan Wool ja Tirana HP Garn




Litrid natuke lähemalt ka.


Lumesõda on lõbus!

2 kommentaari:

  1. Pärlitega olen hakanud harrastama seda varianti, et neid on mõnus enne lõngale tippida ja siis mustrisse kududa, kuid kuidas on lood litritega? Nendega vist nii lihtsalt ei saa ja tuleb hiljem peale õmmelda? Kuidas sa tegid?

    VastaKustuta
  2. Ma ei saa seda au endale võtta, et need litrid ise lõngale ajasin. Pärleid on tõesti täitsa tore lõngale ajada, aga litrite ajamine tundub selline pisut tüütum töö olema. Ma ostsin selle litritega lõnga(Tirana) Liann Lõngadest ja kudusin Superwooliga koos. Seal oli erinevaid toonivariante sellest lõngast. Loviisa ütles, et teda ei torgi ega sega ka need litrid, mis kudumise käigus mütsile sisse poole jäävad.

    VastaKustuta