esmaspäev, 14. veebruar 2011

Need sukkpüksid ei kao vist kunagi minu elust!

Just seda, mida ütleb pealkiri, lugesin ma Loviisa ilmest välja, kui ta nägi, et olin tema vanadest katkistest sukkpükstest pluusile varrukad teinud. Aga need olid maailma kõige ilusamate värvidega sukkpüksid ja nad olid nii hästi oma tööd teinud. Lõpuks kulusid siiski varbad välja, aga ma ei raatsinud neid ära visata. Paljudest teistest ilusatest sukkpükstest on saanud retuusid, millele ma olen alla äärde pitsi heegeldanud ja nendega saab jälle käia. Aga need erilised pidid endale mõne erilise koha leidma. Nii algaski nende uus elu varrukatena. Loviisale tegelikult see idee väga meeldis . Tema eritellimuseks olid pöidlaaugud.



Lasteaiaks valmis.


Pöidlale piiluauk.


Kasutasin esimest korda kahepoolset liimiriiet.






8 kommentaari:

  1. Milline vahva idee!! Ma pean häbiga tunnistama, et nii isegi nii lihtne idee, kui sukapükstekst retuuside tegemine - ka see on minu jaoks avastus. :) Jätan meelde!

    VastaKustuta
  2. Eelkõneleja võttis mul sõnad suust! Loen ja mõtlen - miks mina küll selle peale pole tulnud, et sukkpükse retuuside näol teisele ringile saata? Suured tänud idee eest!
    Ja pluus on väga armas :)

    VastaKustuta
  3. Geniaalne idee! On tõesti armsad värvid-ega ei raatsiks lihtsalt minema loopida küll...

    VastaKustuta
  4. Ei ole lihtsalt võimalik midagi lahedamat sukkpükstest välja mõelda .... lihtsalt ülimõnus!!!

    VastaKustuta
  5. Aitäh kiitmast!
    Nägin kunagi oma poja rühmas ühel tüdrukul, et sukkpükstel olid tallad ära lõigatud. Olin ise just ühtede nirude sukkpükste, mida Loviisa sai vist ainult paar päeva kanda,kirumisega ametis. Siis mõtlesingi, et miks minema vista, vaid lõikasin labaosa ära ja heegeldasin ääred kauniks ja sai igasuguste sokkide ja põlvikutega kanda. Nüüd on see juba traditsioon.Põlved on ju reeglina terved.

    VastaKustuta
  6. väga šeff mõte, mul muidugi tuli itk peale mõeldes sellele, kui palju ilusaid sukkpükse olen ära andnud, kuiväikseks jäid, selle asemel, et oleks toredaid varrukaid või retuuse teinud,
    väga vahva teostus:)

    VastaKustuta
  7. No retuusid, neid ma olen Elisabetile ka teinud enam-vähem kobedamatest, aga varrukad! Ei saa ikka, pean aeg-ajalt jälle imetlemas käima:)
    Su uus pehme müts on ka nii isuäratav!

    VastaKustuta
  8. Ma alguses mõtlesin, et jätan lihtsalt selleks, et saab kuhugi varrukatele otsteks kasutada ja siis vaatasin, et annab ju terved varrukad välja ja nii ta läks.Ühest mõttest sünnib teine ja nii edasi. Ja neid sukkpükse, mida ma olen ära visanud ja nüüd kriibivad hinge, on ikka väga palju.

    VastaKustuta