reede, 18. märts 2011

Triibulised

Pikka juttu ei teegi. Sain valmis ühed ootel olnud poolkindad, mida nüüd viimaste lumeriismete (nali!) peal teile eksponeerin. Selle vahva triibulise salli sain Heli käest ja lubasin sellest lisaks valgetele veel ühed poolkindad teha. Möödus ainult üks aasta ja valmis nad saidki.




Kasutasin seekord hästi pikka põõna, mida saab kaks korda ümber randme kerida ja siis trukiga kinnitada.




Pärlid ja nööp ikka toreduse pärast.


Teise ringi kass Triibik. Tema on selle loo teine triibuline, kes vaikselt elab meie pere tegemistesse sisse. Öelge teie, kuidas jäetakse selline tegelane ilma südamevaluta tänavale. Ta on ju sõber!


Kevad tuleb!

4 kommentaari:

  1. Teise ringi kass, pole kuniagi niimoodi mõelnud ... siis on ju meie Jossu ka teise ringi kass. Triibik on nii võluv, need silmad!
    Pikk põõn on hea, nii mõnusad on need randmekad ikka:)

    VastaKustuta
  2. Imekaunid kindad! Aga mind tõsiselt ehmatas see muusika, mis äkitselt mängima hakkas. Nimelt ma just hetk tagasi lasin lastele Vikkerraadio kodulehelt unejutte kuulata ja siis sattusin siia blogisse. Äkitselt hakkas muusika mängima. Mul täielik paanika moment, et misasja, ma ju panin kodulehe kinni, kust see muusika tuleb küll. Tükk aega olin hämmingus, enne pihta sain, et siit blogist tuleb mõnus taustamuusika:))). Lahe:D.

    VastaKustuta
  3. Aitäh Heli ja Ene-Ly!
    Olemegi oma väikselt reisilt Soome tagasi ja aeg hakata koduste asjadega tegelema.Mõnes mõttes pole see ju ilus, kui öelda kassi kohta teise ringi, aga tegelikult on ju inimesed nendega samamoodi toiminud, kui neile sobimatute asjadega.Ene-Ly ma ei tahtnud sind kuidagi muusikaga ehmatada.Tore, et see sulle meeldis!

    VastaKustuta
  4. Aga see-eest oli see väga tore ehmatus:)) Sellised mulle meeldivad. PS! Ma uurisin terve pika õhtu Sinu blogi ja ma olen sellest täiesti vaiustuses. Sain kohe palju inspiratsiooni! Seega suur-suur aitäh nii toredate tegemiste eest, mis endalgi ideed liikuma panid!

    Kõike paremat!

    VastaKustuta