reede, 15. aprill 2011

Värvid

Seekord siiski veel talvistest tegemistest. Õmblesin selle värvilise kleidi talvel, et pikaks veninud talve veidike rõõmsamaks muuta. Olen seda kleiti tublisti ka varakevadel kandnud, kuid nüüd tundub, et on viimane aeg see sügist ootama panna.
Lõige: Burda Easy Fashion 2006





Tegelikult olid kõigepealt moonidega sukkpüksid ja siis õmblesin kleidi, et oleks neid sukkpükse millegagi kanda.



Tegin kleidi juurde ka kaelakee ja käevõru.

Tedretäpid on alustanud võidujooksu!

7 kommentaari:

  1. Hästi laheda lõikega kleit! Ja istub sulle nagu valatult!

    VastaKustuta
  2. Oi, kui kaunis kleit!
    Mulle meeldis lugeda, et selleks, et sukkpükse kanda, oli sinna juurde kleiti tarvis :) Kuid sel juhul tuleb öelda, et super, et leidsid õige kanga, millest kleiti teha. Mul enamus kordades on idee olemas ja õiget kangast selleks aja või tikutulega taga - no ei ole... Mul vist liiga konkreetsed ideed, et peaks neisse rohkem õhku sisse jätma...

    Kas nüüd varsti tuleb uus kleit kevadeks? :)

    VastaKustuta
  3. Aitäh Mari-Liis ja Maarit!
    Ma ei teagi kuidas mul nende kangaste ja lõigetega täpselt on. Mõned tegumoed ootavd mitu mitu aastat, enne kui nende järgi ka midagi valmis õmblen. Nii vist on kangastega ka.Kui leian poest mõne kanga, mis tundub väga minu olema, siis ostan ära ja panen riiulile ootama. Aga reeglina tean ma kangast ostes, mida ma sellest teha tahaksin. Juhtub ka nii, et kõigepealt on nööbid ja muu tuleb juurde sobitada.
    Suvekleidid ootavad järjekorda, sest mu oma koolitööd võtavad palju õmblemisaega ära. Aga tundub, et ilmataat on minuga ühel lainel ja suvi ei kiirusta tulemisega.

    VastaKustuta
  4. Kleit on nii kaunis! Lausa kahju kohe, et see peab nüüd kappi uut hooaega ootama jääma:) Aga see-eest on meil siin lugejatena lootus näha peagi uusi kleite;)

    VastaKustuta
  5. Aitäh Ene-Ly! Ma ise ka loodan enda peale!

    VastaKustuta
  6. väga lahe kleit, ja kui on ägedad sukkpüksid siis looomulikult tuleb veel ägedam kleit nende juurde teha:)

    VastaKustuta
  7. Aitäh Marmelaad!
    No ega ma pean tunnistama, et need sukkpüksid on minu nõrk koht. Kui ikka väga meeldivad, siis ma nad ka ostan. Aga see on nii ilus pahe, et anonüümsetesse sukahoolikutesse ma vabtahtlikult küll ei läheks.

    VastaKustuta