laupäev, 1. september 2012

Sügisesed sünnipäevad

Sügisel on alati õhus küsimu, kas eelmise aasta müts on veel paras või ei. No reeglina on lastele mütsid väikseks jäänud ja täiskasvanud arvavad, et nende vana on nagu liiga kulunud. Ja kui sul on salastatud infot peaümbermõõtudest, siis on kingitust juba lihtne teha. Ja kui  see müts neile väga ei meeldigi, siis sulle külla tulles panevad nad selle alati pähe, et sa näeksid, et kui "toreda" kingituse sa neile teinud oled. Nali naljaks, aga ühe kingituse septembrikuuks olengi valmis saanud.


Õpetus: Ravelry


Kõrvade koht on tänu kaunistusele päris tihe.






Seekord sildistasin ära ka.


Mõnusat õunaaega. ( Selle õuna välimus ei reeda tema haput iseloomu.)

8 kommentaari:

  1. Armas mütsike,kõrvad vahvalt "soojustatud" :))

    VastaKustuta
  2. Väga, väga armas ja stiilne ka!

    VastaKustuta
  3. Tore mütsike! Silditegemisest tahaks kohe lähemalt lugeda.

    VastaKustuta
  4. Selliseid asju on tore teha. Ma olen selline aeglase mõtlesmisega, et ideede küpsemine võtab aega. Teen mütsi valmis ja siis panen lauale ja hunniku värvilisi lõngajuppe kõrvale. Kui mööda kõnnin, siis sobitan värve ja proovin erinevaid lahendusi kaunistamiseks. Heegeldan mõned read ja jätan jälle laagerduma. Lõpuks saavad need asjad ikka valmis ka.

    Seda sildi tegemist tean tänu blogile Lin tegi (sissekanne 26. oktoober 2010). Kui sellest pole abi võin hea meelega õpetada, kuidas seda silti valmis saab ja kust mina vahendid ostsin.

    VastaKustuta