esmaspäev, 29. detsember 2014

HEAD VANA AASTA LÕPPU


Mulle väga meeldivad jõulud koos oma tegemiste ja lõhnadega ning salapäraga. Sel aastal õnnestus mul jõulud koos ühe koleda kõhuviirusega mööda saata. No muidugi olin mina ainult algus, sest teised pereliikmed ei pääsenud sellest samuti. Ja tegelikult on mul natuke kahju, et see viirus selle õige jõulumõnu röövis ja ma loodan väga,
et sellest ei saa iga aastast jõulutraditsiooni. Kuna nüüd oleme kõik taastumas, siis võin jälle mõned read siia kirja panna.


Tänu sellele viirusele( Uskumatu, et selles midagi positiivset oli.) pidin palju paigal püsima ja sain valmis mõned pooleli olnud kudumid. Näiteks selle kaelussalli  Luxe Cowl kudusin Loviisale.


Lõng: Silk Garden Noro ( Vikkel)





Tänased võrratud lumehelbed. Lapsed ütlesid, et õues sajab suhkruvatti.


Lõpuks sain kätte oma imepehmed lõngad, mis on minu jõulukingitus iseendale. Ma julgen alati kahelda lõnga pehmuses, kui ma pole saanud seda ise katsuda.  Kui kirjeldus lubab, et tegu on udusulise lõngaga, siis väga tihti ütleb minu nahk hoopis midagi muud. Mul tulevad siiani ihukarvad püsti, kui mõtlen oma maavillaste karupükste peale. Ajad olid teised ja ära said need kantud, kuid nüüd on mul õnneks valida, millest kududa. Ja need Lamana lõngad on tõesti väga väga pehmed, vähemalt siin korvis olev  Cusco. Neid lõngu sai tellida koos poega Woolmint. Suured tänud neile!








Parimad soovid teile kõigile ja kohtumiseni uuel aastal! 

1 kommentaar: