reede, 5. detsember 2014

Plekid ei riku meie tuju


Väikestel tüdrukutel ikka juhtub, et tass annab rohkem juua, kui väike suu juua soovib ning koogitükk või salatiamps põgeneb lusikalt enne veel kui suhu jõuab. Muidugi ei pea ennast ühe tühise pleki pärast ärritama, aga võib ju  lihtsalt kaval olla ja kanda mitut kleiti korraga. Loorel ongi nüüd üks selline topeltkleit.


Pealmise kleidi õmblesin Loore esimeseks sünnipäevaks ja alumine sai sügisel valmis. Neid saab kanda nii koos kui ka  eraldi.
Lõige: Ottobre 1/ 2013








Ja alumine sai selline. 









Kui hetkel päike ei paista, siis ole ise enda päike.(Mõttetera tänasest Terevisioonist)

3 kommentaari:

  1. Küll on nunnud kleidid! Nii kangad kui tegumood meeldivad väga :)

    VastaKustuta
  2. Nii kohutavalt armas :) Mõni inimene kohe oskab disainida nii, et lõpptulemus on silmipimestavalt kaunis :) Ja tegelikult on kõik ju nii lihtne, lihtsalt tuleb osata õigeid kangaid ja õigeid pisisasju õigesti kokku panna ja sellega saate Te küll suurepäraselt hakkama :)

    VastaKustuta
  3. Aitäh! Õmblemine on nagu üks tore mäng. Valid kanga ja siis tegumoe või vastupidi ning siis hakkad erinevaid detaile juurde lisama. Meenub, et kusagil sahtlipõhjas on veel üks jupike sobivat pitsi või, et taaskasutuskastis on ühel vanal pluusil just sobivad nööbid. Vahel algabki kõik ainult ühest ilusast nööbist. Oleks ainult aega!

    VastaKustuta