kolmapäev, 28. juuli 2010

Sinine nagu meri

Selle kuu müts on minu abikaasale. No päris ilus suvine meresinine see just pole, aga vahel on meri ka just selline tumedam ja natuke rohekas. Ja ega see polegi suvel kandmiseks, vaid väike ettevalmistus sügiseks ja talveks.

Juhend: Knotty but Nice by Natalie Larson
Lõng: Extra Fine Merino Wool Sublime (Pullover)





Müts jääb sügist ootama, aga teile soovin endiselt mõnusat suve!

5 kommentaari:

  1. Minu arust küll väga vahva mütsike. Eks see merevärv ongi väga erinev ;) Ja muster on ka väga hea. Tihtipeale ongi enamus mustrid sellised, mis sobivad ainult naistele, aga see on ju ideaalne meeste mütsi muster :D
    Annan sulle teada ka, et meil juba järgmise projekti ideed vaikselt tiksuma ;)Ei leidnud kuskilt sinu meiliaadressi, et natuke lähemalt rääkida. Äkki oleksid ka huvitatud, me väga loodame ;)

    VastaKustuta
  2. Ma just vaatasin sinu viltmütsi ja sul on ideaalsed merelained välja tulnud. Kohe selline tunne on, et miks ma lainemühinat ei kuule. See praegune projekt on tõesti nii vahva olnud, et võtaks küll uuest osa. Ma pole meiliaadressi avalikuks pannud jah. Aga kui ma sulle kommentaari kirjutan, siis ma jätan sinna alati ka meiliaadressi. Kui sulle pole see näha, siis ma lihtsalt kirjutan sulle sul on vist blogilehel aadress olemas.

    VastaKustuta
  3. vat nüüd koputasid südametunnistusele...mu kaasa küsib iga talv: aga kus MINU müts on?, ja mina muudkui luban ja luban,,,,
    aga sul kõik külmadetulekuks kenasti valmis,
    mulle selle mütsi muster väga meeldib ja värv on šeff:D

    VastaKustuta
  4. Kuidas nii on juhtunud, et minagi oma armsale abikaasale vaid ühe mütsi olen kudunud? Kandnud on ta seda laplaste nelja tuule mütsijuba kaheksa talve! See ülilahe (tõesti!) müts siin olgu mulle inspiratsiooniks.

    VastaKustuta
  5. Aitäh Marmelaad ja Heli! Ma olen ikka ikka mõned mütsid mehele kudunud.Ta kannab meelsasti mütse, kuid ma pole julgenud väga mustreid proovida ega värve katsetada. Seekord valisin kohe erksama värvi ja katsetasin mustrit ka. Tundub, et talle meeldis ka minu valik.

    VastaKustuta