esmaspäev, 11. oktoober 2010

Vardahoidja

On tegemisi, mida ma pidevalt erinevatel põhjustel edasi lükkan. Üks neist on oma vardasahtli korrastamine. Iga uue vardapaari lisandumisega segadus aina kasvab ja lubadusi sellele segadusele lõpp teha on ka juba sahtlitäis. Ja kui nüüd võib teile tunduda, et näe tegigi endale vardashoidja, siis see pole sugugi nii. Selle vardahoidja kinkisin oma sõbrannale. See oli põnev ja huvitav tegemine, sest mul polnud ees ühtegi konkreetset ideed ning tuli oma ajusid ragistada. Ma loodan, et see põnevus kestab ja ma saan ka oma vardasegapuntrast jagu.











Need lillelise voodriga velvetpüksid kinkisime samasse perre ühele väiksele toredale tüdrukule. Vardahoidja jaoks sain kasutada kõike, mis pükstest üle jäi .


Lõige: Ottobre 6/2009


Tore kui on häid sõpru!

5 kommentaari:

  1. See on üks väga hea ja praktiline vardakotike, mul ka üks sarnane olemas ja kasutan koguaeg!
    Nii et kirelt põhjus sul endale ka teha :)
    Need nööbid kaunistuses annavad ka kohe särtsu juurde, ilus!
    Püksid on ka vahavad!

    VastaKustuta
  2. Aitäh!
    Pean seda kindlasti tegema, sest see numbriteta varraste suuruse mõistatmine on nii keeruline.

    VastaKustuta
  3. Saan nüüd ühekorraga nii kiita sinu armast tööd ja selle tulemust kui südamest äitäh öelda veelkord. Selline abimees nagu sinu tehtud vahva vardahoidja jätab kohe vardaomanikule endast ka parema mulje, et korralik või nii...;-)
    Ja Triinu pükstega on see lugu, et kui saaks tõmbaks endalegi jalga....nii mõnusad ja armsad.
    Mul on väga heameel, et oled sõbraks ja eeskujuks just nõnda nagu sa oled - Lemmi!


    Rõõmus-rahulolev vardahoidja värske omanik

    VastaKustuta
  4. oi, mulle meeldivad vardakodud, alati on põnev vaadata, kuidas keegi "probleemi" lahendanud on.mina tegin kunagi sellise vardahoidja:

    http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&idu=18661&singlepost=49784

    alati saab riidevärviga kangale vastava sahtli kohale kirjutada, mis nr. vardad seal pesitsevad (juhul kui numbreid küljes pole),
    ja need püksid on sul väga armsad välja kukknud - nagu ikka:D

    VastaKustuta
  5. Nagu te nüüd arvate võite särab mu nägu rõõmsalt kiitustest ja hirmus tahtmine on loorberitele puhkama jääda.Ma loodan, et need püksid on Triinule ikka mugavad jalas.Ja teie jaoks alati, rõõmuga kui ma ainult oskan.
    Ja muidugi selle vardahoidjaga jõudsin alles sukavarrasteni, aga kõik need ringvardad ja kõik muud tegelased.See vardakoduidee Marmelaad ja teostus on imevahva.See riidevärviga numbrite idee on väga hea ja ilmselt enda puhul pean numbreid kasutama, sest ma ei oska küll peale vaadates öelda, mis number vardad on.

    VastaKustuta