neljapäev, 20. jaanuar 2011

Kärjekirjaline sall

Kärjekirjaline on minu arust nii mõnus sõna ja seda mõnusa nimega mustrit kududes tekivad tõesti meekärjed ning jämeda lõngaga kududes tulevad need kärjed kuidagi eriti tugevalt esile. Kui tihti juhtub nii, et ostan lõnga ilma kindla eesmärgita lihtsalt tema ilusa värvi pärast, siis selle lillakirju lõnga ostsin endale mõeldes ja teades, mis sellest tuleb. Mu lilla mantel tundub uue salliga jälle nagu eile ostetud. Selline väike enesepettus, aga odavam kui uus mantel.




Kudusin Kim Hamlini sall Bumbel up Scarf järgi. Originaalis on kasutatud kahte erinevat värvi lõnga. Kirjust lõngast kududes pääseb ülejooksudest, aga kahe ühevärvilise lõnagaga tuleb kärjemuster veel selgemalt esile.



Lõng: Fabula Katia (Liann Lõngad)









Järgmise korrani!

6 kommentaari:

  1. Väga kaunis on Sinu kootud kärjemuster tõesti ja just kirjust lõngast! Annab mantlile kindlasti uue hingamise :)

    VastaKustuta
  2. Küll on mõnus tulemus sellisest lõngast, vaatan ja imetlen!
    Ja kui lahedad fotod (nagu alati!)

    VastaKustuta
  3. Tänan! Terve selle lõnga seeria on väga ilusate värvidega, aga mul ei ole kahjuks nii palju salle tarvis.Tõesti kahjusks!
    Päikest teile !

    VastaKustuta
  4. Mulle meeldivad ka sallid, mida erinevamad nad on, seda toredam - aga siiski ei saa neid jah liialt palju omada, tekib oht, et kõiki ei jaksa ju kapist välja "tuulduma" viia.
    Aga Sinu uus sall on vahva!

    VastaKustuta
  5. Aitäh Maarit!Jah kõiki ei jõua kanda ja alati kujunevad välja lemmikud, mis oma elupäevade lõpus enam mingit kriitikat ei kannata.

    VastaKustuta