teisipäev, 4. oktoober 2011

Väike baleriin-jänku


Kunagi suvel olin Lilleliisile uue juhendi testijaks. See oli minu jaoks põnev ettevõtmine, sest ma ei pea ennast eriti tugevaks heegeldajaks. Nüüd saan siis ka mõned fotod oma väikesest jänkust ülesse panna. Tegelikult pole see esimene jänku, vaid juba teine. Teine käis meiega koos suvereisil ja on Loviisat hoolega joonistamise juures aidanud ja muid toredaid asju teinud, nii et on omadega juba päris läbi ning hetkel hoopis puhkusel kadunud asjade maal.





Minu vähesele heegelduoskusele viitavad ka kohati suured heegelsilmad, millest kumab läbi vatiini. Aga ma loodan, et iga uus heegeldatud loomake parandab seda viga.


Ka üks heegeldamisse mitte puutuv küsimus? Minu blogger on viimasel ajal väga aeglane ja piltede ülesse laadimine on vaevaline ja üldse töötab nagu halvasti. Kas kellelgi on veel selliseid probleeme? Pidevalt saadab mu blogimist kiri " Some parts of Blogger will not work and you may have experience problems. If you are having problems, try Googel Chrome." Kas see peaks muutma mu blogimise jälle meeldivamaks? On kellelgi sellega tegemist olnud?

Värvilist sügist!

3 kommentaari:

  1. Oo, lõpuks ometi siis ka pildid jänkust! On tõesti armas! Mulle meeldib sinu julge värvikombinatsioon.

    VastaKustuta
  2. Nupsuke!
    Aga ka minul juba suvest saati kurb meel, sest ei ole mul enam võimalik paljudele toredatele blogijatele ome nime all kommentaare jätta ja muidki probleeme on jätkuvalt.
    Heli

    VastaKustuta