kolmapäev, 17. oktoober 2012

Angry Birds


Vihased linnud on saabunud ka meie õuele. Tegelikult polegi see mäng meie peres väga populaarne, aga need tegelased on siiski meie elamisse kolinud. Kuigi nende lindude vihased hüpped roheliste sigade pihta on väga kummaline ja küsitav tegevus, on nad mulle kuidagi sümpaatsemad kui nukk nimega Barbie.  Õnneks on meil see suurem Barbie armastus otsa saanud ning olgem ausad, et nii peene tegelase mütsile kudumisega ei saaks ma tegelikult hakkamagi. Piltide kudumises olen ikka väga nõrk. Kui neid jooksvaid lõngu ja rippuvaid otsi vaatan, siis tuleb ikka päris mitu ohet suule. Ja see on ju kõigest üks väike pilt vihasest linnust.


Selle linnu nimi peaks olema Black Bird. Ühe punase olen juba ära kinkinud ja Loviisa oma on veel varrastel. Idee Monika blogist. Juhend Ravelry. 


Ma loodan, et siin peab jällegi paika see, et kui harjutada, siis saab ikka kunagi meistriks ka.


Sellel pildil põrnitsevad mind kaks vihast silma ja üks" kas juba on valmis "silm.


2 kommentaari:

  1. kuule...aga no päris lahe on, mulle meeldibki just see, et ta on äratuntav, aga mitte päris - head värvid on ka.
    igatahes 10 x lahedam "tere kass" mütsidest:)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nende lindudega pole seda hirmu, et laps tahaks suurena vihaseks linnuks hakata, aga Barbiega on teisiti. Mina kuulun küll nende emade hulka, kes ohkab kergendatult, kui tütar ei taha enam samasuguseks saada nagu Barbie. "Tere kass" on ju Barbiega ühest pundist.

      Kustuta