laupäev, 28. märts 2015

Kasvuvaru vähemalt 10 aastaks.


Ma õmblen lasteriided alati väikese kasvuvaruga, et saaks kauem kanda. Seekord sattusin varu lisamisega täiesti hoogu. Oma osa selles kõiges on ka kasutatud lõikel , mis koosneb ristkülikust ja kahest  torust.  Lõikevalikut dikteeris esikülje porte, sest sellel olev tüdruk tuli täispikkuses säilitada. Kokkuvõttes polegi tegu väga hull, vaid vööga kandes päris vahva. Põnevaks tegi kogu tegemise seegi, et ma ei teadnud, millist koostööd teevad trikoo ja mitteveniv kangas.



Isegi puu otsa kannatab ronida.






Lõige: Ottobre 4/2013














Ilusat laupäeva!

6 kommentaari:

  1. Väga hea näeb välja, tore kangajupp. Moekas ka :)

    VastaKustuta
  2. Väga tore pluus! Mulle meeldib see uhke esitüki kangas. Kas see on Eesti kaubandusvõrgust?
    Nii naljakas, mul on just samasugune projekt praegu töös ja nuputasin just lõigete üle :) Mul on plaanis küll taaskasutusprojekt, aga ka kangas+trikoo :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! Kangas on Tartu Solveigist ja minu arust on see ka hästi vahva. Ühes tükis on kaks pilti. Põnev oli neid kangaid koos kasutada, kuigi pusimist oli ikka ka. Ma pidin ühte külge mitu korda õmblema. Kui lõige on nii lihtne, siis mõtled, et mis ma ikka nii korralikult traageldan ja siis tulevad vead. Eriti veel siis kui üks kangas venib ja teine mitte. Aga ma arvan, et sellist kooslust kasutan kindlasti veel. Jään sinu projekti põnevusaga ootama.

      Kustuta
  3. Väga šikk pluus! Näib, et kandja on ka sellega rahul :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! Kandja on väga rahul. Tal on hetkel selliste ristkülikriiete periood.

      Kustuta